Site icon Gentleman.hr

DARK WEB NETFLIX Evo kako do svog sadržaja kojeg nam nudi Netflix

Ah, Netflix, što bi mi bez njega? Vrlo vjerojatno bi uživali u nešto siromašnijoj ponudi Amazon Primea ili, oprostite na ovome, gledali domaće televizijske kanale. Srećom pa do ovog potonjeg ipak neće doći, jer se uvijek možemo osloniti ponudi MaxTV i sličnih.

Uglavnom, svi koji su barem jednom bili na Netflixu upoznati su s njegovim algoritmom ponude naslova različitih žanrova, a prema vašim navikama gledanja. Kod nekih je, poput autora ovih redaka, isti prepun sugestija Dinotruxa, Ziggy i Sharka, Lego serijala i tko zna čega sve crtanog što je na listi gledanja prosječnog petogodišnjaka.

No, Netflix ima i svoju dark web inačicu, a u koju možete uči tako da zaobiđete njegov algoritam, te direktno unosite kodove kanala, odnosno kategorija. Gospodo, a tu ima svega, doslovno svega. Evo kako do njih.

Vaš preglednik samo uputite na sljedeću adresu: http://www.netflix.com/browse/genre/UNESIBROJ. S time da na mjesto UNESIBROJ unesete jedan od dolje ponuđenih brojeva koji zastupaju određenu kategoriju.