Glazbeno putovanje do šezdesetih i natrag uz probrano društvo

Vjerojatno ste ovaj post ostavili za petak popodne ili večer. Stoga, udobno se smjestite. Zapalite cigaru, uzmite neko craft pivo u ruke i dušom i tijelom se upustite u slijedeći multimedijalni post jer ćemo vas odvest na jedno glazbeno putovanje na kojeg ćete se vračati svako malo. Ovdje će biti…

Scotch Whisky kako ga uživa Nick Offerman

Iako ni traga ni glasa snijegu i hladnim zimskim danima koje bi vrlo rado ugrijali toplom vatricom i laganim gutljajima viskija u vlastitom domu ili klubu s prijateljima, nitko ne kaže da to ipak ne činimo. Nick Offerman kontemplira punih 45 minuta uz Lagavulin™ Single Malt Scotch Whisky. Riječi nisu potrebne.

Kako se gospodski napiti, a pritom ne debljati

Pivski trbuh. Bućkica. Većina nas ili ima ili smo ga u jednom trenutku života imali. Naposljetku kakav je to muškarac koji nije prošao to iskustvo? Navodno postoje odokativni stručnjaci koji u svega par sekundi mogu razlikovati pivski trbuh od onog “mesnog”. Jednom sam čak dobio objašnjenje da je pivski trbuh više…

Turizam ili poljoprivreda – umjetnost rižinih polja u Japanu

Riža je jedna od bitnih prehrambenih namirnica u Aziji, a ponajviše u Japanu. Japanski su farmeri spojili ono što je nespojivo, tradiciju i suvremeni turizam. I dok mi i dalje na turizam gledamo isključivo kroz Jadran i Plitvička Jezera, Japanci su čak i svakodnevnu poljoprivredu pogurali kao vrhunsku turističku ponudu.